Blessing November

1:05 PM

First of all Happy New Year to all... It has been two months I'm not updating anything. Its suffer when your gadget rosak kan...

Well aroud this two month banyak benda yang terjadi... Bad & worse...

I glad on November aku dapat 4 anak buah ( anak-anak kawan jadi anak buah aku la...) All born of month November 08... ( Isk handphone hilang semua birthday pun hilang jugak...) Baby Rayyan- baby yang kecik & mcm cina-i told Kak Ngah I like the name so dia pun amik la... Baby Zara - isk geram tengok anak Zach ni rasa macam nak gigit-gigit je kaki tangan dia... Baby Iman - anak Rozela yang kecik & comel & muka sebiji muka daddy dia... Baby Haikal - baby yang auntie dia belum jumpa lagi.. takpa mommy Effa dah kerja kat KL senang la jumpa nanti... Happy....

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Instagram

Subscribe