Beauty and the Beast 2017

2:59 PM



Siapa dah tengok? Angkat tangan!!! Ahkak dah tengok 2 hari lepas dan ahkak bagi 3/5. Why?

Beauty and the Beast adalah satu fairy tale yang sangat indah. Fairy tale yang semua gadis idamkan. Hidup susah, lepas tu jumpa beast yang baik, redho dengan harapan apala ada pada rupa bukan,,, tapi rupanya niat yang baik, di balas dengan lebih baik... rupanya ko dapat Putera Raja dari Beast. Buat semua perempuan at my age, kami di besarkan with all this type of fairy tale story. Jadinya bila dia keluar movie, excited dia lain macam nak pergi menonton.

Well, cinematography cerita ni superb, tapi for me banyak sangat menyanyi. Baru nak fefeling, dah start nyanyi lagi. Lagu dia panjang-panjang plak tu, abang Magique siap nap sekejap nak tunggu lagu habis. Yer paham, its musical movie, tapi still for me, the song tak perlu la panjang sangat.

Akak rasa less scene romantik between Beauty and Beast. Banyak sangat scene lelaki jahat tu. Ahkak tak suka. Ahkak nak fefeling romantik lebih unfortunately scene lelaki poyo banyak sangat.

Pada siapa yang nak pergi menonton, silakan.. my opinion might not be the same as you. Cuma kalau korang ada Maybank Card, pergila menonton kat TGV sebelum pukul 6 petang, Tak rugi sangat, tiket cuma RM10!

Enjoy!



You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe