Makanan Kucing FREE!

9:09 PM


Halu... siapa peminat kucing,  nah pergi terjah website Whiskas ni sekarang untuk dapatkan makanan free si bulus anda. Bukan susah mana pun, cara-caranya adalah

1. Login web di bawah ni

Whiskas PERCUMA

















2. Selepas itu tekan butang kuning "Saya Nak"

3. Website akan direct ke next page kat bawah ni, So korang boleh pilih nak makanan untuk baby cat or adult. Klil je dekat muka kucing tu.



4. Kemudian, isila tempat-tempat kosong yang diperlukan untuk maklumat pengeposan dan tekan "Hantar"


5. Langkah terakhir, nanti depa suruh korang login FB korang je... simple as 123!



Mudahkan!!! Apa tunggu lagi... gi claim makanan kucing percuma anda sekarang!!!
THANK YOU WHISKAS MALAYSIA!!!


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe