Tiket Wayang TGV cuma RM10

2:43 PM



Yer.. agak jakun sebenarnya bila dapat tahu boleh tengok wayang dengan hanya RM10. Serious murah tau tak.

Ceritanya begini, ahkak ni lama giler tak tengok wayang. Cerita best ke tidak ke, Abang Magique kata tak worth it, membazir mahal sangat. Mana tidaknya ada sekali tu, kita org kena bayar RM20 seorang, tak ingat la cerita apa. Walhal seat biasa je, bukan couple seat ke apa.

So last week, nak sangat tengok movie Beauty and the Beast. Jadi riki la tiket di Wangsa Walk, ahkak nampak lane "Maybank Priority". Terusla ahkak terjah. Lepas tu ahkak nampak tiket RM10, terus ahkak tanya adik.

Ahkak : Dik betul ke harga tiket RM10? Semua movie?
Adik TGV :  Yer kak, as long as akak tengok movie sebelum pukul 6, semua movie tiket RM10 kak.
Ahkak : Setiap hari , weekend too?
Adik TGV : Yer kak and only for standard seat kak.

Wehuuu... ahkak suka. Lepas ni leh la ajak Abang Magique tengok movie everyweek. Tak adala dia membebel wayang mahal lagi. Untuk pengetahuan semua, untuk dapatkan RM10 ni, korang kena beli guna kad debit atau kad credit Maybank yer. Promotion ini valid sampai 31 January 2018 tau. More information , korang masuk website Maybank TGV

Selamat Menonton di TGV korang ! Zaman-zaman gawat ni, kena bijak berbelanja!



You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe