SELAMAT EIDUL FITRI!!!

9:57 PM





Kepada semua, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. Kalau ada terkasar bahasa, tersilap perbuatan, maaf dan ampun di pinta. Sedar tak sedar dah 9 hari kita beraya. Aku? baru 7 jam sampai dari kampung. 7 hari berada di kampung husband di Penang terasa sekejap jek. Mungkin sebab ramai sedara Bie balik kampung kali ni. Itu yang terasa 7 hari sekejap sangat. Selalunya 2 hari dah bosan. Raya kali nih tak kemana pun. Sebab balik dah raya ke 3.In law dah habih beraya umah sedara pada raya ke 2. So baju kurung aku yang 2 helai itu, tak di usik langsung.Nasib baik baju raya this year recycle jek.Banyak lagi yang nak ditulis, maklumlah pengalaman first time beraya di rumah mentua. Tapi mata nih dah ngantuk sangat. Esok nak kerje. Cerita lain kali le... Nite nite.
First day raya di rumah family at Ampang.
 
xoxo
Mrs Magique

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Instagram

Subscribe