Langkawi November 2007

10:43 PM

This is late entry.Went there end of 2007. I guess around November. My 1st ever vacation with my sibling without our parents.Sebenarnya, my sis nak tunjukan Langkawi( tak tahu nak gi mana kat Semanjung on November. Other island are closed sebab monsoon ) kat kawan Korea dia. Ikut pun sebab nak gi Tasik Dayang Bunting. LOL. Percaya tidak, tapi tak salahkan mencuba since dah setahun kawin ni. Yang lain erm.. biasa jek, sebab sekejap kot or budget memang takda . Than duduk depan laut pun tak mandi laut. Believe it or not.

Cakap pasal tasik Dayang Bunting, my sis punya semangat nak dapat anak buah, sanggup berkayak ke tempat mata air tasik Dayang Bunting tu. Nasib baik tak kena tinggal dengan bot. Thanks sis.

Now ni, my sis cakap kawan dia yang minum gak air tasik tu, dah pregnant. Rezeki org kan... Me.. while I'm writting I'm still trying and waiting...

Masa ni memang aku gayat betul, takut tali kabel car tu putus. Masa ni baru terfikir kalaula aku kurus. LOL

5 of us.. still gayat, thats wht dont dare nak jalan sampai ujung bridge. Duduk kat tepi jek.. "What a waste!" tu yang Angah cakap kat aku

Dinner kat Pantai Cenang, the food was good. Recommanded by my friend yang pernah duduk kat Langkawi.. apa tha nama kedai tu, dah lupa

Tasik Dayang Bunting, pepaham je la... hope to get pregnant :)


xoxo

Mrs Magique

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Instagram

Subscribe