Love is Cinta

1:01 AM



Why this topic? Entahlah rasanya makin kuat terasa sayang antara kami.Dugaan demi dugaan yang tiba buat kami bertambah erat dan yakin buat satu sama lain. Tipu kalau diri ini mengata tiada curiga buat hubby tersayang... Tapi curiga itulah yang buat kasih ini tak pernah berubah walau apa pun. There is one of the story yang I think I should share with others...

Me: Mak usu ajak gi umah ure cousin kat Sepang tu, dia baru dpt baby... next Sunday
Bie: erm.... nanti la I sms mak usu I...


After few hours...

Me: You dah bg tau mak usu? Kul bapa kita nak gi next week?
Bie: Tak payah pergi la, jauh ler Sepang tu.. lagi pun nak rehat next week.Penat!


Huh? Penat ? Jauh ?pelik? Wondering what he has told his auntie, I grab the phone & read sent msg walaupun berebut-rebut dia tak bagi amik , I still won hehehehehe

"Mak usu... org malas nak gi la Sepang tu, bukan apa cian kat Lia, nanti semua org tanya dia bila turn kita org...Kak Ngah dah nak masuk no 2 plak."

Straight away I'm crying after reading the text. I never thought he would think like that for me.Swear I never thought of that from Bie.From that moment I just realize how much he love me, just he never show... (lelaki melayu kan?)

Patutlah orang kata kawin ini indah... kadang-kadang ada benda yang kita lupa, tak sedar nasib baiklah hubby always there untuk tegur & ingatkan kita.Amin.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Instagram

Subscribe