Mom Belated Birthday

2:57 PM

After meeting with my BFF we went to Al-Rawshah Jalan Damai to celebrate birthday Mak. Alhamdulillah Mak love it! Yup aku pun suka the food! Abah kata bagus gak if once a month dapat makan kat sini. Wah... dah macam family event le plak kan! Pix? Alamak, semua dah lapar masa tu, al maklum dalam pukul 10 malam belum dinner.. so bila food sampai terusla aktiviti santap ! Below just few pixx yang sempat tangkap sebab perut Mr.Photographer sudah berbunyi da....


Chiken Mindy.... Sedap tau!

Lamb Kabsa... Beras and rasa dia lain sikit dari Mindy... mindy the best la!

Shawarna kebab. Kita org order beef and chicken... Not bad!
 
My little brother with Barbican Lemon. aku preferred Rasberry la.. Eleh macam model iklan le tu...
 
Nampak tak licin.... Lapor bebenor kami malam tu or else the food memang two thumbs up!
 
My birthday girl... Happy Birthday Mommy!! Semoga mak panjang umur dan di murahkan rezeki.
 
Kedai Al-Rawsha ni terletak kat Jalan Damai. Operation  dari pukul 12.00pm to 2.00am. Kiranya lunch pun ok la... aku rasa price ok! Tak mahal sangat. Isk Isk Isk no Mr.Hubby pixx again! Cian my dear baby... tak pa sayang dah nama tugas photographer... Thanks Baby! Love you!

You Might Also Like

1 comments

Popular Posts

Bloggers

Instagram

Subscribe