Grey Hair

1:42 PM



Semalam belek-belek rambut ni, tertanya-tanya bila la nak panjang. Tetiba terpadang sebelah kiri depan rambut, ada grey hair! Bukan satu atau dua tapi banyak!!! OMG another 2 days I'm goin to be 30 not 40 or 50 tapi dah ada grey hair?!!

Ni yang buat aku susah hati ni kan. Mana idak nya, nanti makin tua la aku nampak. Colour rambut?!! Ada kawan-kawan aku kata kalau grey hair ni , colour rambut pun tak akan cover. Gosh!!!

Apa sebab grey hair ni? Pemakanan ke? genetik ke? or else cuaca tak elok?!!! Tolong tolong and tolong.... any solution for it?!!


Tapi si Richard ni hensem je walaupun ber 'grey' hair kan kan kan

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Instagram

Subscribe