Aduss

8:24 PM

Adus.. dekat nak sebulan menyepi... menyepi lagi.... Lately busy sangat, busy dengan kerja, busy dengan family, busy dengan kawan-kawan , busy dengan business, busy dengan my pet ... uih.. memanjang busy. Badan ni dah rasa macam kurus sikit sebab penat sangat. Today the whole day pun duduh rumah jek tapi tak mampu nak buat apa-apa, tidur pun tak mampu ... panas sangat. Mulala niat nak pasang aircond kan... tapi...

Now ni aku dah jadi coordinator 3 blog, (wah macam pandai sangat kan?!!!). Tapi bila kepercayaan yang diberi kita kena balas dengan tanggungjawabkan. Apa 3 blog tu? Satu yang ni la... my personal blog, yang ke dua , hubby punya business photography Berries Capture, and lastly my office department punya blog.

Kalau certain people ingat senang nak olah blog ni, they are tottaly wrongla. Banyak idea kreatif yang diperlukan supaya our blog nampak menarik, cantik , text yang boleh di pahami . Those yang writting I think they would understand.

My dearied BFF Zach going to Japan soon. Alamak tak jumpa lagi.. Last jumpa masa me anh hubby jadi baby sitter for her girls. Bila nak jumpa ni dear?!!

So banyak benda lagi yang saya nak post and share with others. Oh ya walaupun saya tak writting in my own blog, saya tetap reading others blogger post. Memang senantiasa menanti other blogger new post. Kalau dah boring kerja kat office, aku akan bukak gaks my blogger frens blog. So guys do keep writting sebab me always be your reader!!!

Now kena terjah my 2 other blog tu dulu. They have something to post. I will be back!!! I will make it sure by today....



Apa motif picture? Ntah...

You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

Bloggers

Instagram

Subscribe