Tabiat

7:38 PM

Saya ada satu tabiat. Tabiat yang memang tabiat. Tabiat tahan kencing bila kat office. Korang ada same tabiat tak? Aduhai memang x leh blah la. Nak buat camner ek?

Bukannya tak mahu ke toilet, tapi bila kat opis rasa masa sangat precious. Kalau boleh nak siap kerja ASAP. Nanti kalau bangun dah terbantut masa dah. Lepas tu nanti mungkin akan lupa apa nak buat lepas balik toilet. LOL. I dont think I'm that old. Sometimes tu siap tulis kat notepad, dah buat sampai mana and what is my next step lepas balik toilet. Itu dah tahap gaban x tahan la. Selagi boleh tahan, bergegar2la kaki ni kat  bawah meja.(motif tulis bawah meja?!! Padahal bukan kaki bawah meja ke tempatnya. Sengal me! ) Sampai lenguh di buatnya.

Ada org kata jangan minum air sgt. Alahai saya tak bolehla... Macam mana pun air tu penting. Kat meja saya ni ada sebotol air kosong 1.6 liter yang saya wajibkan habis sewaktu di office sehari sekali.
How I wish I  could have my own toilet which is 2 langkah dari my cute cubicle ni. Berangan jer la korang...

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe