Legcramp & Backpain

2:49 PM

Happy Sunday people!  Korang buat apa? Me? Lying down try to reduce my backpain.

Just discharge last Friday. Admitted to  hospital due to my leg cramp.

Benda ni berlaku 2 minggu lepas lagi. Bangun tido, betis kanan cramp . Buat bodoh jerla sebab memang selalu kena. Malangnya cramp hilang tapi betis sakit sampai ke malam. Mr.H kesian tgk binik sakit kaki, amik minyak tolong urutkan. Really apperciate it sayang.

Ingatkan the next day boleh hilang sakitnya. Tapi masih tak hilang. After 3 days sakit bawak ke peha and after a week naik ke pinggang.

Jalan dah terdengkot2 macam orang tempang. Sakit tapi tahan jer. Last Sunday masa nak drive gi kerja, sakit tarik kat pinggang. Dah nak nangis, tapi drive sambil tahan sakit ke office sebab tahu ramai yang cuti. On Tuesday mmg x leh take it, gi clinic and the next day terus admitted to hospital.

Diagnose as lumbar lapse. **** not sure the right terms la*** Dr. Charjeet kata sebab saraf bawah tulang belakang bengkak. Aduhai... nasib baikla bukan blood clots or fleet feet. Cuak jugak sebab kalau boleh mmg xnak operate. Alhamdulillah no operation.

Masa kat sepital rasa sakit hilang tapi bila balik rumah terus sakit. Maybe sebab x makan pain killer. Bukan xmo makan tapi kalau boleh xmola bergantung dengan ubatkan. Tapi ni macam kena makan jer ni. Sakit betul. Okla off to medicine.







You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe