Handbag?

10:53 PM

Bila last korang beli handbag? Saya dah boring tengok handbag saya... semua dah buruk. Bila last saya beli? herm... 1year ago? nope... 2years ago... OMG this is worse. Semua handbag saya outdated!

Disember bulan membeli belah, saya gi mall... Guess .. dulu pakai masa belajar.. pueh eden kerja part time nak dapat brand ni, tapi  skang ni... hampeh... I hate the design! Nine West.... tak cantik sangat la.... Gucci? Burberry? LV? Prada? Oh... Marc Jacob ... alamak belum cukup duit la nak pakai, but I love their design...

Coach... ok... aku tak  kesah la sales girl UK pakai ke, apa ke... yang penting mek suka! Sangat suka... Macam gila hari2 tengok dedua handbag ni... which one ek? Macam nak gila balik kerja, browse, balik kerja browse... cek few website yang jual mana yang murah... tapi sayang duit la pulak... Macam mana ni... I do need new handbag... kalau tak macam nak gila rasanya hari2, tetiap memalam tengok bag bag ni....




Tapi sayang duit, tapi nak, tapi rasa membazir, tapi hari-hari tengok, aduh... parah la! Any sugesstion page ke korang?

You Might Also Like

5 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe