Tune Hotel Kota Bharu

12:32 AM

19 April 2011 11.00pm

Baru lepas makan. Nak tido dah sebenarnya ni.

So dari airport ke Tune Hotel ni the fare was RM27. Tak boleh minta diskaun sebab guna airport taxi. Yang penting selesa. Sampai pun lewat , perut pun keroncong. Memula takut jugak sebab dah sampai lewat malam. Yerla orang kata kat Kelantan ni pukul 7 malam semua kedai dah tutup. Alhamdulillah masa check in hotel tu kat Level 1 Tune Hotel ada afe 24 hours. Nama cafe Hayaki 5.

In terms of fodd, bolehla makan. Cuma kalau korang order nasi kerabu or nasi dagang, portion dia sikit gila. Price RM5.50. Harga untuk teh tarik pula RM2.00, teh ais RM2.90. Others? Erm... Saya makan chicken chop RM11.90. Rasa? Bolehla...

Tak murah? Yerla kedai 24 jam kan... 7-11 pun mahal sebab 24 hours.

Harga bilik? Ni yang best nak bagi tau ni RM20/pernite. Dapat masa offer Earth Hour haritu. RM5 = room and RM15 for 12hours Aircond, Towel & Toiletries kit.  For the kit you need to deposit RM 10 and it's refundable when you return the towel during check-out.

Herm.. itu bilik yang last minute saya book untuk my beloved brothers tu. My room was RM60. What is the different? This room was purchased earlier. Room fee = RM30. Toiletries Kit and Towel = RM15. Entertaiment (TV) and wireless access 24 hours = RM15.

Okla time untuk tido. Tommorow will be fun. Bumpy ride here we come!

P/S : Towel & Toiletries kit - only 1 towel, shower foam, syampoo, and soap. (ingat-ingat lupala)



Di kaki lima bilik hotel




You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe