Salam Ramadhan...

1:16 PM

So how was the 2nd of puasa? Dah macam-macam menu bermain-main dalam fikiran ke? Me? Sebenarnya teringin sangat nak masak Baked Macaroni and Chees with minced beef. Any idea people?

Menu diet? Alhamdulillah dari tarikh saya menulis saya nak diet ni, no fast food! At all! Amaze to myself sebenarnya. Sebab saya selalu kalah dengan coke and double cheese burger **bayangkan berapa banyak gula dlm badan masa saya makan semua tu ?!!haih.. baru skang nak fikir ke**

Baju melayu... adoi.. your boifren or husband dah siap ke baju melayu depa? Mine? I asyik kena bebel dengan my mom. Beli kain baju melayu utk Mr.H and adik last 2 years. Tapi masih tak tempah until this Raya. Susah betul nak ajak pakcik 2 ekor tu gi tailor. Tup tup dah masuk Ramadhan... yang adola tailor nak amik tempahan lagikan.

My baju raya? Frankly speaking this year I'm not so excited to celebrate Raya. Kenapa? Dah tua kot... kalau ada bebudak lain cerita kot **off topic** So I dont have my baju raya this year! Dont even bother to choose the material or what...

Till then people...

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe