Susahla...

1:42 PM

Semalam sementara tunggu Mr.H habis kerja, gi la jenjalan kat dalam mall tu. Memula ingat nak gi saloon. Dah lama rambut ni tak masuk saloon. Dedulu masa bujang seminggu sampai 2-3 kali. Mana tidaknya, beli syampoo sendiri, bawak gi kedai suruh cuci and urut2. Kos baru RM12. Sekarang ni, sampai RM20. Subhanallah.

Now ni dah tua agaknya, banyak sangat comittment. Dah tau harga dan makna duit. Tu yang payah tukan. So before nak masuk saloon tu, fikir banyak kali ni. RM40... "Berbaloi ke tidak?; Macam-macam boleh buat dengan RM40 ni..."

Sambil fikir tu masuk kuar kedai la kan... tetiba masuk kedai Gingersnap for baby... terpandang satu benda and it's discount for 50%. Dalam hati terus tak fikir pasal saloon dah... terus fikir "Mesti my sis suka!"  With out thinking much I just grab it and pay kat counter.

So korang nampak tak maksud susah tu? Susah untuk diri sendiri but as long as my loves one happy that's fine. Memang itu masalah saya dari dulu. Apa-apa saya dahulukan my loves one. Anything that can make them happy. Untuk diri sendiri, selalu ada next time...

P/S : susah jugak bila masuk kedai tengok baby comel2 pastu sedih sorang-sorang. susahla jadi saya ni kan...

You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe