Rambut + Mr.H + Chez Hair Studio

7:57 PM

Part 1

Aku skang ni kat Chez Hair Studio... Mr.H mahukan new look sempena 2014. Ouch!

So why this saloon? Located at Platinum Walk Danau Kota. Ni nama dia penangan Instagram! Tengok ramai retist yang promote saloon ni.

Mr.H ! Orang yang sangat prihatin dengan sapa dia potong rambut dia. Sangat sangat susah nak convincekan dia pasal tukang gunting rambut. Pernah sekali aku rasa ok je potong dekat sungai wang tu... Tapi bila kena tang dia.... X cantik la... Teruk la....

Adess.... Then we choose one saloon kat curve and he was ok with the hair dresser ... Tapi sbb reganya a bit expensive , natijahnya rambut Mr.H panjang dah sampai ke bahu! (Setahun setengah x potong rambut)

Sebab sebab berkenaan la kami sampai ke Chez Hair Studio ni!!! Love it when I saw the price for Director cut only RM50 !!!



Unfortunately we alls x buat appointment, so x dapatla guna director cut tu. Its ok... Director dia cukup yakin dengan anak-anak buah dia. Bila Mr.H tanya dia, dia jawab dengan yakin "sorry, i nak balik dah. Tapi not to worry... Anak-anak buah i semua bagus" lebih kurang mcm tu. Dan saya suka!!!

Now... We still waiting for our turn! full house la ... Kita tunggu hasilnya nanti....

Alamak Mr.H dah 50-50 ni. "I trim jer la..." Huwaaaaaaaa





Post Live
-Marlia A-

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe