Terima Kasih 2013! Selamat Datang 2014

10:47 PM

Masuk je office pagi-pagi tadi semua adik-adik aku tu dah mood New Year. Bila kawan-kawan sebut volume 150, semua dah emo... Semua dah tak heran kalau backlog.

Yang aku ni lagila, boleh tambah bahang new year diorang " uish korang ni... Beruntungla sambut new year kat office! Orang lain sibuk sewa hotel area Bukit Bintang nak tengok fire works, korang duduk je tingkat 20 ni... " hahahaha padahal dalam hati tak ada maknanya aku nak stay lama-lama kat opis ni.

Semua orang excites for new year, dapat baby baru, dapat keta baru, dapat bonus banyak, dapat partner baru, dapat keje baru , dapat kurus, dapat jelaskan hutang owh banyak lagi.... Alhamdulillah....

As for me, azam ?!! Hahahaha start from 2011 aku dah tak letak azam untuk jangka pendek. Semuanya jangka panjang... Jangka yang boleh di terima dek akal. Dah tak mahu letak azam lepas tu azam tinggal azam.

Few azams tahun 2011 masih lagi dalam planning... 😁😁😁😁 so far everthing so good! Alhamdulillah....

Tahun 2013.... Love to be part of my ex-co, tapi lagi suka this new company. Alhamdulillah I am happy walaupun penat keje normal working hours ni lain macam. Pukul 11 mata dah x leh bukak.

Love the team, I hope they do learn what is team work and jangan pentingkan diri. Percayala x kurangnya ilmu di dada kalau bantu orang lain. X lebihnya bonus orang tu dan kurang bonus awak. Semua kerja Tuhan. Bila ikhlas...hati x merana dan girang sentiasa. Rezeki yang halal tu kan bagus... Kalau x halal sekarang pun itu biarla dia cerita kemudian hari dengan Penciptanya.

My friendship with my buddies grow stronger! Hadiah besday from my dearest 20 yrs childhood adalah pegalaman yang i will not forget! Jazakallah khair sayang.... Jazakallah khair to those yang sanggup dgr suka dan dula aku. antaa sedar atau tidak, bila kamu semua disisi duka menjadi suka! I love korangs walaupun aku paling tua dari korang! Hahahahahah

Getting closer with my family members. Sepupu semua dah besar dah kawin and their wifes all comel2!!! Anak buah aku bertambah2! Suka!!! Relationship with my inlaws aunties, uncles, cousins also getting stronger! Love them to the last bits! Terima kasihla sebab sudi terima anak buah/kakak sedara korang yang kak nam ni! Yang cakap pitching x tau malu! Yang gelak macam hantu! Blessed for having them in my life!

Angah... We are far apart... Tapi you always there for me! Thanks sayang! Kak long tahu ko menyampah sikit nak mengadu kat kak long ko ni sebab kak long ni terlalu positive... Nak buek camno? Kehidupan mengajar kak long jadi macam ni walaupun kadang-kala makan diri. Satu yang pasti, positive keep you young, kalau dah x boleh postive baik hindarkan dari jadi tua cepat sebab negativity.

Adik.... I love you hensem boy! I still thinking about how much you wife need to pay the dowry if she want you! Hahahahahha

Mak n abah... Terima kasih sebab selalu di sisi. Terima kasih atas segalanya. Tiada yangdapat di ganti dengan kasih sayang mak n abah buat anak mu yag dah double three ni. Semoga tahun 2014 mak n abah akan lebih sihat, dan impian-impian mak n abah akan tercapai. In Sya Allah.

Ok now your turn sayang. U kawan geli-geli I, u kawan bergaduh I, u kawan bertekak I, u kawan gesel-gesel I, u kawan i borak, u kawan dengar i bebel, u kawan i peluk hari-hari, u kawan i gomol tetiap malam, u kawan dengar i jerit, u kawan bila i emo, u kawan bila i happy, u kawan bila i shopping, u bukan setakat kawan la... U segala-galanya.... I memang selalu geram dengan you! Tapi you jer la yang I ada , yang sudi buat segala-galanya buat I. Terima kasih sayang... Semoga tahun 2014 akan jadi lebih baik buat kita berdua! Semoga rezeki semakin bertambah, semoga Allah berikan kita kesihatan yang baik Semoga hubungan kita bertambah erat. I love you Nyawa.

Alhamdulillah, terima kasih Allah Engkau kurniakan mereka ini dalam kehidupan aku. Aku doakan 2014 akan menjadi lebih baik buat mereka! Amin!

Selamat tinggal 2013, kau akan jadi kenangan... Welcome welcome 2014!!! Be nice to momma!!!

😘😘😘😘

Xoxo
Marlia A

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe