Menu Day 3

8:42 PM

Ouch I missed my Day 2 menu. Nak plotkan sekarang nampaknya idakkla jawabnya. Kenapa?
Semalam saya terlalu penat sebab balik kerja leway **sebenarnya right now pun saya masih di office yer** So sampai umah dalam pukul 10.30 malam terus ZZzzZZZZ

Today? Haih... sarapan nasi lemak... boleh?  Pastu lunch makan cupcake. Nampaknya macam tak jadi je diet permulaan saya ni. I should say NO to nasi la... camner ni? Kawan-kawan ada cara tak? Boleh share dengan saya tak?

Ok need to off now, kawan-kawan dah nak balik. Nak jalan sama-sama ke kereta. Memalam ni takut plak nak jalan sengsorang. Nanti balik umah saya update la. Eh , tapi nak update apa ek?  Mengarut lagi la nampanya aku ni...

You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe