Mixed Mode!

10:24 PM

Menulis sambil mendengar dengkuran yang paling merdu di sebelah - begitu mengasyikkan sampai saya macam nak lena sekali - mode sakit - sakit gigi masih belum hilang - mode sedih -  esok mak nak gi jalan-jalan adik beradik nya ke johor dan singapura -  hilang tempat bermanja sekejap - mode pening - kenapa? - mak pergi dgan adik badik je so saya kena fikirkan menu utk sabtu sampai selasa - menu utk siapa ? - abah, adik dan Mr.Hubby - mode happy - Mr.Hubby dah abis edit gambar wedding, cantik! -mode cuak - isk harap-harap album tu dpt siapkan this weekend,  kalau delay lagi nanti banyak lagi job menanti - mode buang masa - memang tak dpt beli beg tu end of this year, gatai gi PM seller - mode berangan - dah tau Mr.Hubby kata no vacation until next year , gagah jua browsing kot kot ada hotel best area KL, PD or Melaka untuk berehat during Christmas - mode sleep - ZZZZzzzzzZZZZzzz

You Might Also Like

3 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe