Farewell Party!

11:43 AM

from left : me, E'an, Cikgu Iffa, Dr.Azzu, Puan Awien, Iekin, Ayong and Masni.

Tadaaaa... ni semua kawan masaa Uni memuda dulu. Tapi sampai sekarang pun rasanya kita org muda jeks! Tak nampak 31 years kan kan kan? ** wei asal intro lain macam ni?!! alamak Entri Perhentian belum habis lagi ... break sekejap**

Sebenarnya sessi karaoke ni sebab my dear friend Shikin nak gi ikut suami sambung belajar for two years kat Melbourne. Jadi diorang mengadakan acara ini macam farewell party la.

It was fun! Yong punya gelek pergh... Cikgu dengan Dr punya ligat pun bukan main lagi... Wow... How I realize time flies so fast. Rasa macam baru je lepas matriks bila jumpa dema ni semua. Kalau ikutkan, dari this team saya dah ada 5 anak buah. **eh team? macam kerja la plak** Bestkan?! Bayangkan la kalau bebudak ni dah besar and mommies and aunties semua buat gathering, mesti pening anak-anak tengok gelagat mommies and aunties gelek! LOL

Hish tak dapat bayangkan pergi Bukit Tunku 6 orang satu keta, memalam buta kekonon nak tengok rumah Botak Chin, kena tahan polis plak tu... Lepas tu kena bawak polis gi minum baru lepas. Bukan tu jer, dedulu lepak Uptown Damansara tu kan glamer... sanggup naik bas nak gi lepak, lepas tu nak balik bas dah tak ada kot, tengah2 lepak kat bus station uptown tu polis datang jugak. Pelik agaknya tengok anak dara 5-6 orang lepak kat bas station. What else? Owh.. masa kat Shah Alam, sanggup keluar kolej lalu bawah longkang pergi kedai internet sebelah kolej, lepak sampai pagi. First saya dapat skuter, ajak member lain jalan-jalan area uni, lepas tu dah lah bawak anak orang then jatuh motor yer!!**saya baru dapat lesen masa tu* Masya Allah... Nak tersenyum ada,sedih ada tapi rasanya lebih pada gembira. Banyak betul suka-duka kami bersama.

Alhamdulillah... sekarang semua ada kerjaya masing-masing, family masing-masing and our friendship still goes on. Saya berdoa semoga ia kekal sehingga anak-anak buah saya nanti mendirikan rumah tangga dan sehingga mereka beranak pinak. Insya-allah...

To all my dear friends if you guys read this, I love you guys so much.  Thank you so much for you forgiveness. **Ok the tear drops is comining, better I finished this fast** Thank you for accepting me as a friend. Next time arrange our girls family day plak ? Alamak jenuh gak hubby2 semua nak tengok kerenah isteri masing2. Hahahaha.

To my Dear Shikin, you take care... Awak ke Melbourne tu bertuga jugak tu, jaga all your 3 boys! Have fun when you at Melbourne dear. Insya-Allah kalau ada rezeki lebih nak sangat visit kamu di sana nanti. Insya Allah.

You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe