Perhentian Island - Part 2

10:10 PM

Lama betul break from Part 1 to Part 2. Sekejap je dah Jun. How fast time flies huh? Before my next vacay began, let me finish this stories first. Part 1 mesti ada ending right?!

Apa kamek buat 1st day kat Island? Nothing! Yup totally nothing. Sewa payung RM10 for  the whole day and just lepak bawah payung. Yer.. betul kekonon nak jadi mat salleh... padahal yang ado!

Saya tak pasti macam mana Mr.H and my brother boleh tidor tengah hari rembang tu. Saya memang bukan kaki tidor siang, so apa lagi me and my BIL berendam dalam laut la... Masya - Allah... indah sungguh kurniaan Allah... Air laut tak masin sangat, sejuk je rasa....

Sunburn? Erks.. toksah nak kata la... sampai la ni bersunburn lagi.. hudus sangat!

me & my BIL

ha... macam nila payung-payungnya

tengok tu, muka berminyak mek, campur dengan sunburn lagi... buruks

cantik kan? I like!

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe