Perhentian Island - Part 3

10:21 AM

Aktiviti hari ke-2 kat pulau? Apa lagi Islang Hoping la. Pagi lagi dah bangun, excited bukan main nak naik boat. My two brothers memula tak mo gi snokerling sebab takut naik boat. Nasib baikla Kak Long diorang yang comel ni berjaya pujuk. Kalau tak sesia je la trip ke Perhentian ni kan.... Nak cerita banyak pun tak reti, just enjoy the piccas korang...

Excited!

Subahanallah!

Snorkerlling time!

Muka Penat ok!

My boys!


my caption! cantik bangat!

Cun! Mermaid! **perasan duh**

nak tangkap pix dgn Mr.H x dapat, so snapping with my baby brother!

Our Dinner Restaurant! Mahal! Tapi berbaloi... Sedih je sebab tak dapat bilik kat sini :(


I do not have walking internet, so journal la jawab nya. But I love it!

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe