Monsoon Saloon

7:35 PM

How was your day? Mine? Excited for our next holiday... Can't wait!

Mr.H asyik komplen je rambut dia dah panjang , rimas! Jadi masa jalan2 kat 1U (masuk mall sebab malas nak tempuh jam, hik hik hik) , ternampak promotion of the month kat saloon ni, stylis of the month for cut, wash n blow for Rm19.90. Not bad huh? Apalagi , terus paksa Mr.H masuk!

Memula masa we all tanya price, dia letak RM35! Helooooo, we alls nak yg promotion la sayang... Kena bagi tau nak yang promotion yer...

I think the price is not bad, sebab sekarang ni kalau saloon2 kat area kampung pun dalam RM15 ke RM20.

Teringat masa belajar dedulu, tetiap minggu cuci rambut kat kedai, mana tidaknya, RM 12 jer, lepas tu cuci 8 kali dapat free treatment!

Sekarang ni wash & blow RM20 ke RM30... mahal! Takpa cuci kat rumah then blow sendiri jek. Jimat! Now days bak buat apa2 semua tunggu diskaun or sale!



- Posted using BlogPress from my iPhone
Location:One Utama

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe