Perhentian Island - Finale

4:31 PM

At last finale... Ala.. bukan apa sangat, picture pun tak sebanyak blogger lain punya trip picture. Mr.H ni kalau nak amik gambor kena ada mood. Bukan itu jer... Kalau picture kat laut lagila susah, takut kena air masin la, kena air la... iskk... Leceh kan? Itu la sebab saya nak my own digital camera...

Sepatutnya the 3rd day kita orang still in the Island. Tapi tak ada bilik kosong dah, semua fully occupied. Al-maklum masa kita orang pergi trip ni , masa tu Good Friday holiday. Jadi ramaila mat saleh yang yang bercuti. Yeah.. golongan pelancong ke Perhentian Kechil adalah  90 % Mat Salleh.

So apa lagi, on the 3rd day we pack up our thing and we book Ridel Hotel at Kota Bahru for our last night. Letih sangat, sampai ke hotel terus ZzzzzZZZZ . Dinner, the boys turun makan ber-3 jer. Let the picture do the blogging.

Cantiknya **erks perasan sekejap yer**

menunggu bot untuk pulang

Always in Love -AMIN-

Senja view from Ridel Hotel Kota Bahru. Location hotel yang strategic. Hotel yang comel tapi cantik dan bersih. Walking distance to Pasar Payang.

Kay Muzium apa ek ni? Muzium ni cantik. Ke ni Istana lama Kelantan? herm... totally forgot.


Depan muzium Istana


Bank Bunga Emas

Pasar Payang from Mr.H view.

You Might Also Like

1 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe