Kemaruk Setia Hujung Nyawa

5:30 PM

Sekarang ni 2.54pm, bibir tak habis2 menanyi lagu drama ni walaupun lirik salah dan tunggang langgang. Otak ligat berputar memikirkan apala nak jadi Episod 21 "Setia Hujung Nyawa " hari ni. Aku yang gelisah hokies!

Dah berangan ni, balik kerja kejap lagi, bake Toffe Cake , masak Caramel glaze and makan dengan Vanila Ice-Cream sambil tonton Episod 21 ni. Mesti jiwang ni...


Comel bukan?!! gambor saya curik kat google. Thanks to whom it may concern. :)


Buat Mr.H tersayang, binik mu mintak ampun sangat kalau terlalu menjiwai drama ni. Nak buat camno, binik you ni nak jadi pelakon, tapi tak dapat. So bila tengok drama ke, filem ke, dia punya feeling memang lain macam sikit. Love you Abie... ***yang best Mr.H pun sanggup tonton sekali  drama ni, tapi geram jugak sebab dia tengok dulu, nanti bila I balik kerja sibuk nak update bagai. x surprise dah nanti.... ngeh ngeh ngeh***

Lirik lagu yang mana yer?


LIRIK OST SETIA HUJUNG NYAWA by FIQ

Aku tak bisa menidakkan rasa cinta
Meski ku tak bisa melupakan salah mu
resah hatiku
Maafkan diriku
Melukakan mu
Cinta jangan engkau pergi

Jauh dari diri ku lagi
Sesunguhnya cinta kita
Setia ke hujung nyawa

Bila tersedar betapa tulus cintamu
biar apa pun yang menghalangnya
tak kan pernah bisa
dari diriku
menjaga cinta mu
tuhan tolonglah aku
satukan aku dan dirinya selamanya

maafkan diriku
melukakan mu
cinta jangan engkau pergi jauh
dari diriku lagi

sesungguhnya cinta kita setia ke hujung
nyawa
cinta ku tetap di sini
takkkan pernah jauh dari mu


You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe