Selamat Pagi Semua...

10:03 AM

Morning korang.... hari ni saya dah tak merajuk dah. Lagi satu kelemahan saya, tak boleh merajuk lama-lama. Tak sampai hati. Saya bangun pagi dalam dakapan Mr.Hubby. Terus senyum sorang-sorang. Aduh... macam mana nak merajuk lama-lama macam gini, Mr.Hubby terlalu comel **amboi semalam bukan main mengata hari ni dok memuji pulak ke? **

Bangun pagi, both of us say sorry. Alhamdulillah.

So apa plan di hari Sabtu begini? Me? Uish... Another 30 minutes my friend will pick me up to Lynda Rahim. She ajak me temankan tengok design baju sandingnya. Then maybe straight to MV nak tukar duit  rupi. Saya dengar money changer di MV itu bagus.

Petang pulak, maybe akan keluar dengan Busu Mr.Hubby. Went out to play with his children and makan-makan kat Empire. Itupun kalau jadi... Okla, I better get ready... I wish you alls semua akan menghadapi hari Sabtu yang ceria dah indah. CHOW!

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe