Sharing everything?

11:16 PM

Wah lama betul aku tak post entri. Sejak balik bercuti  tak pernah berehat langsung. Every weekend ada saje task wajib yang kena buat. Last week office annual dinner, this week maybe pulang ke Penang untuk cari pengubah hantaran untuk my cousin (any idea?!), next week jadi organizer birthday party, another next week office Team Building.... Fuh....

Ok.. this entri bukan pasal semua di atas yek... Perbualan aku dengan officemate aku buat aku tertarik nak menulis di sini. (walaupun badan ni minta di rehatkan sekarang)

Officemate  
Lia, ko update facebook ke
Me               
  Nope, hey... I'm beside you, mana le pulak aku nak login FB ni
Officemate  
 Abis tu asal ada email ko tag aku for 10 pixx
Me               
  Oh... maybe hubby aku upload ko pixx tu
Officemate  
  Ko share password FB ko?
Me             
Ha'ah (dengan selamba dan tak heran lagi masa ni)
Officemate 
 Ko punya telefon pun ek?
Me            
(masa ni aku dah toleh kat dia...) Yup, mostly everything, our card number, pin number, mostly everything
Officemate 
 Kalau aku, I need my own privacy la babe... mana boleh share semua... (she's bujang yekkk)
Me           
 Aku bukan apa, kalau aku mati ke apa ke.. at least hubby tau everthing. Ala... yang penting trust la dear... Macam telefon, bukannya dia mengodeh 24 jam... But whenever needed... Kalau aku busy, aku suruh hubby answer.For me, if terlalu privacy or berahsia boleh timbul rasa curiga plus membawa ke fighthing. Lecehla camtu.

So... what about you guys? Sharing everything with your otherhalf? Agree... as a women we  need to have our own secret and our own privacy,  but still we need to share with somebody. If I'm not sharing with Mr.Hubby,  I still share it with Mak and Angah. (Sayang if you read I know you will understand)
Alhamdulillah...

You Might Also Like

4 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe