Kenapa?

1:29 AM

Bukan senang nak kurus dan sangat senang nak gemuk. Baru jer abis my 45 minutes jog in one plus + aerobic ... Dalam rumah jer yang mampu sebab balik kerja lewat and my mom don't allowed me going out after 12am.

Masa jog tu puas fikir, why I don't realize this 7 -8 yrs back? Kenapa selepas beberapa peristiwa yang menyakitkan hati baru aku nak sedar? Kenapala I don't realize it masa semua baju dah tak muat? Kenapa tak sedar bila dah kena beli seluar baru? Persoalannya kenapa?

Ok peluh dah kering, izinkan saya bersiram sebentar sebelum I'm answering my own question.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe