FISH & CO

1:28 PM

Pagi-pagi lagi dah ke Shah Alam untuk menguruskan transkrip adik sepupu. Now kat Paradigm Mall.... Nak tenangkan hati sebelum buat assigment yang super berlambak. Yang paling best need to submit this Sunday.

Alamak text lari dari tajuk. Pernah dengar nama kedai kat title ni tak? Saya suka gila fish n chips dia. Dulu harganya rm 9.90,  berbaloi2. Chips banyak and fish yang besar. Sekarang harga dah naik rm13.90 tapi sebab best so kita org kalau nak makan gi je terjah kat One Utama. Kedainya kat new wing LG.

So hari ni bila singgah Paradigm Mall ni (first time enter the mall) nampak kedai ni, terusla Mr.H ajak makan.

We ordered our favourite fish n chips plus Fried Calamari as the stater. First main course sampai dulu. Dah nak habis main course baru sampai starter. So dah fail kat situ. Second,  fries sikit giler, kalau kat 1U tu banyak giler kot. 3rd fish over cooked. And lastly fried calamari x best langsung. X sama dengan 1u.

So kalau nak pi, janganla makan kat Paradigm Mall punya outlet. Better 1U. So ni jer nak tulis.

Live from Paradigm Mall

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe