Balik Kampung Raya!

7:41 PM

Now 7.10pm, aku ada kat KLIA, waiting flight to Penang. 1st time ever naik MAS macam jakun ok. Almaklumla kaunter Airsia lebih kurang macam kauter bas , but MAS definitely different

Kak Chik yang hantar aku gi KL Sentral tadi around 5pm. Hujan lebat gila tadi... basah semua luggage aku . Memula ingat nak naik bas jek gi KLIA, murah baru RM10 tapi fikir-fikir balik lecehla,kang dengan luggage aku yang gabak tu, dengan tak tahu kul baper nanti sampai KLIA... So aku naik KLIA Ekspress je la.

Apa yang senang aku naik train tu? No doubt, tiket little bit pricey RM35. Tapi apa yang aku suka, aku leh terus check-in dan terus dapat my boarding pass, and also my luggage. I only will meet my luggage masa kat Penang nanti.

Perjalanan train dari KL Sentral to KLIA mengambil masa 28 minit. Right now aku kat MC Donald having Sundea strawberry for my iftar. Oh ya, mak bagi aku ketupat palas & rendang. Lantakla kalau diorang marah aku nanti bawa outside food. Sedapnya rending daging mak usu aku ni...Ok better aku stop writing!

To all "Selemat Hari Raya Aidilfitri!!!"

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe