Feel Raya dah mula dah...

10:07 AM

After sahur today both of us dah tak tido. Hubby going back to kampung today dengan uncle dia. Me? Well tak dapat cuti lagi, so aku balik this Saturday la.

6.30am dah kuar umah.. uisk banyak betul kereta pepagi ni. (almaklum selalu kul 8am baru kuar untuk gi office). And while I'm writting hubby dah sampai Rawang kot sebab kul 8 lebih baru diorang gerak dari Damansara Damai.

Aku dah feel raya ni, dah tak ada mood nak buat kerja office ni. Semalam tengok iklan yang dia baca diari mak dia, yang his dad leh answer his question banyak kali but not him,(ala burung murai tu punya iklan!) it makes me cry ! Emo gila!!!

Well well well I still have my last preparation before going back to kampung!LOL

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe