Keperluan or Kehendak ?

4:17 AM

It's 4.27am in the morning. Just got back from downtown Danau Kota with Gee & her BF. Semalam pergi rasanya leh jalan lagi,but today macam gerabak kereta api. Nasib baik Mr.Hubby tak ikut if not mampuih aku kena marah. Try to sleep but I can't. What I bought?

Macam nak beli bidai langsir, kat SSF bidai tu price dia RM90 to RM 150 tapi kat situ baru RM45. Not bad.. it was the same material and again itu cuma kehendak bukan keperluan.

Nampak handbang ... cantik gile... again that was kehendak bukan keperluan, so niat terbatal

Nampak baju flowerie, cantik.. RM28 dapat diskaun RM25, fikir-fikir baju dah tak ada, fikir lagi again and again, it's still kemahuan bukan tahap keperluan lagi.

Cuma Gee and her BF bought a pair of Polo Shirts. Cantik! Sepasang. Aku terfikir nak beli sepasang for me & hubby ,again it's kehendak bukan keperluan for time being.

End up it's nothing at all for me! Cuma jalan-jalan teman my dear friend. Kenapa so sudden aku asyik terfikir keperluan atau kehendak ni? Next entry k!

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe