Alamak!!!

10:15 PM

Phew... dah seminggu no update of anything. Bukan apa, makcik balik kampung Mr.Hubby la... I have no wireless USB la... Malas plak tu nak lepak mana-mana tempat yang ada wifi. Al maklum kalau dah duduk kampung tu, kerja nya duduk rumah, tidur, makan and duduk depan laut!!!

So... the update? I already start work yesterday... Yeehaaa!!! Seronok tak terkata sebab dah lemau duduk umah ni. Oh ya... boss dah tukarkan aku department lain la... Herm.. nanti la aku update napa kena tuko.

 As usual luggage dari kampung still tak berkemas! Mr.Hubby kalau dah balik kampung payah betul nak balik KL, macam-macam alasan dia akan bagi untuk melambatkan kepulangan kami ke bandar KL ni! Janji dengan kamek nak balik on Saturday... Sampau hari Sabtu tu,dia buat sakit pinggang... So Ahad le kami balik KL! Kalau MC aku tak tamat semalam jawabnya semalam la baru kami pulang ke KL!



Alamak!! Banyak aku miss ni! Rindu nak baca blog kawan-kawan,rindu update kawan-kawan kat FB and rindu online window shopping!!! Cuci mata babe!! LOL .


P/s : Right now me depan PC , Mr.Hubby depan lappy, dedua dah seminggu tak login internet kan, meroyanla ni gamaknya.LOL Love you Bie!

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe