Dugaannya...

8:48 PM

Alhamdulillah, ADAM fixed! At first they thought is was the starter, tapi bila tukar new starter tak nak idup gak.. so it comes to second thought it was the battery. Isk... panas gak hati aku masa tu, tapi tak apala, tak salah tolong Melayu (no I'm not racist ya, my SARA Mr.Mekaniknya orang Cina!!!) sapa lagi nak tolong kalau bukan kita kan?!!! So they have to go beck to the spare part shop (which I dunno where) & bring back a new battery! Yeay!!! ADAM bernafas kembali. That time nak tahu kul bape 3pm! Nak gi kerja balik, nampaknya tak ada maknanya!!! So balik umah tidur!

Mr.Hubby balik rumah terus checked ADAM! Padahal aku ni nak terbakar kepanasan kat workshop tu nearly 5 hours!!! Tapi tak apala... kalau ADAM tak ada susah gak both of us nanti! So... as a reward waited for ADAM, Mr.Hubby janji nak tengok movie. Couples Retreat! Today kat MBO RM5 jek sorang. Value buy tu... Daaaa.... Saya pergi dulu yer...

Oh ya... dugaan yang Allah beri satu demi satu kepada saya, me & Mr.Hubby terima seadanya. Mungkin ada kisah yang baik akan menyusul pada tahun 2010. Insya-Allah... Sesungguhnya Allah tu Maha Peyayang lagi Mengasihani!


You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe