Testing

12:47 PM

Aku ni nak cuba buat post mcm semua org buat selalu tu.. kalau nak baca yang lain scroll down, entry atas sekali tu remain for bapa hari kita nak la kan... Yang aku tak tahu nye.. camner aku nak ubah date tu gi ke future date? Boleh ke? Herm.. ke entri yang ni kita buat date yang lewat? Or entri atas tu kita kena ubah date dia every single day?  Herm...

**pix seacrh in Google

You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe