Idea & Lucrin

12:20 AM

Ni lagi masalah aku, idea... While driving back home, or whenever bila aku dalam kereta, mulala idea aku mencurah-curah keluar, nak tulis pasal macam-macam, samapi tak muatla memory dalam kepala ni nak save. Now... depan lappy hilang semua... jadi empty & BLANK!!! Parah betulla aku ni...Ideas please come again...
**pix token frm Googles image

Aku dah terasa penangan Lucrin tu...Today during morning & lunch ada sorang kakak office tu tegur aku
Morning : Semua orang sejuk yang ko siap sengseng lengan baju ni kenapa?
Lunch : Ko ni berlari ke, teruk betul peluh ko....
Apala yang aku nak jawab kan... Nasib baik my mood tak swing semacam. Pandai lagi control . Alhamdulillah bukan apa, aku takut kang aku bertindak luar kawal jek...Yeah yeah 5 months to go... Heharap tak adala simptom2 buruk berlaku kat aku ni. Amin!

 

You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe