Mak Usu + Sakit

12:27 AM


Sekarang ni musim sakit kot. Aku ni pun dah dekat seminggu selsema... tak elok-elok. Tak pernah macam ni. Oh gambar kat atas tu? Tu gambar Mak Usu ku dengan Pak Usu ku yang aku culik dari FB sepupuku. Motiff? Sakit + Mak Usu???

Dah seminggu Mak Usu menginap di Ampang Puteri. She collapse bebetul kat depan pintu Jakel last 2 Fridays. Cian Mak Usu. Dia kata dia pun tak sedar, sesedar dah kat HKL kepala kena 3-4 jahitan sebab bleeding, terantuk tang mana kat Jakel tu pun tak tahu.

Mak usu kata, nasib baik org kat Jakel tu kenal dia...so semua barang dia selamatla. Mak usu kata that Friday dia keluar gi Jakel dengan kawan dia.So masa nak balik tu diorang split la... kira Mak Usu keluar lewat sikit dari kawan dia. Sampai kat main door Jakel , Mak Usu blank! Bangun2 dah dalam wad HKL.

Bila balik umah, Pak Usu tengok Mak Usu tak sihat sangat terus di bawa ke Ampang Puteri, until today kena tahan. Sakit apa?!!! Alamak biarla rahsia antara kami sekeluarga. Buat Mak Usuku sayang... Kami doakan Mak Usu cepat sembuh. I know your are touhg women. Nanti bila kuar sepital tak yah buat kerja berat2 sangat ok!!!

Pak Usu... Entahla hard to describe. But action shows more than words. He totally in love with his wife. Totally!!!

P/s : To all my dearest girls (cousins) kat umah Bukit Teratai tu... tolong Mama tau!!! Jangan bagi dia buat kerja banyak sangat. To Kak Long Honey.... you doing GREAT JOB for taking care your sister darling! Nak belajar make-up? Nanti Mama you dah sihat ok!! Love you guys!

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe