Rasa hati + Alhamdulillah

10:32 PM


Apa rasa hati? Rasa macam baru jatuh cinta dengan Mr.Hubby. Tak tahu la kenapa hati ini bebunga riang. Tersenyum sorang-sorang tatkala mengarang entri ini.

Korang percaya cinta pandang pertama? I do! Our love was love at first sight... Indahnya... Kalau dedolu-dolu orang kata cinta pandang pertama ni gelojoh! LOL Gelojoh ke I? Mr. Hubby kot. **gelak lagi**

Haih.... **sambil melepaskan nafas lega** Suka... duka... Alhamdulillah kami kecapi dan kongsi bersama. Alhamdulillah  Mr.Hubby tahan dengan mulut I yang kecoh dan becok ni.  Alhamdulillah Allah kurniakan saya seorang suami, abang dan sahabat yang memahami.

Alhamdulillah juga for both of our family faham keadaan kami yang belum ada zuriat lagi. Alhamdulillah untuk semua kasih sayang yang I dapat from both family and also from my beloved Mr.Hubby. Saya tak pernah jangka akan dapat kasih sayang bukan sahaja dari both of our parents but also from our sisters, brothers, aunties, uncles,cousins and anak-anak buah I yang comel tu. Alhamdulillah untuk segalanya...

Oh... it's so beautiful. Nak mandila, nak pakai wangi-wangi, Mr.Hubby tengah main badminton tu... Nanti dia balik bolehla... **aik selama ni I tak wangi ke? **



You Might Also Like

4 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe