Short Vacay

1:30 PM

Aku dah mula rasa bosan, nak naik angin je memanjang lately. Cian Mr.Hubby selalu kena marah. Nasib baik dia memahami bini dia tengah sakit meroyan, cepat melenting. Alhamdulillah the next  morning, kita orang start dengan baik, don't ever think about yesterday. Past is past.

So both of us decide we need a short vacay. 2 Days 1 Night or 3 Days 2 Nights pun cukup. Kejap sangat?!! Both of us in the middle of bring up our career sekarang ni, so have to la....

Apa in my mind now?!!!

First, Hubby suggest dusun durian villa kat balik pulau : alasan leh makan durian sedap and banyak-banyak (eleh macam aku tak tahu alasan tersirat kan, nak balik kampung *kui kui kui*)
Second, PD - yup not the beach maybe the hotel , Thistle or Avillion
Third , Cameron Highland - last aku pergi masa kecik-kecik

So, will start hunting today... Need to get back to work lor... isk isk isk

You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe