Trip 2011 - Singapore Final

11:23 PM

What should I say more... here come the ending of my trip. Before the sad part let me tell you guys the fun one first...

Part visit Zoo Singapore masih belum tamat yer... pst pst pst  tau tak the Zoo had waterpark?!! Betul tak tipu punya. So kalau nak pi... sila bawak bathing suit anak masing-masing yer. (maklumat ini juga adalah untuk ibu bapa yer... ) Dan make sure ini adalah port paling last untuk di lawati. Bukan apa... kalau dah jumpa air ni, jenuh jugak nak kuar.

Auntie la yang frust... tengok jer both princess main air... tak leh nak basah sekali sebab tak bawak bathing suit!!! Mencinya! Tapi kena gak tembak dgn Aresha... basah la sket.. but what the heck right?!

I love their pix masa kat waterpark ni. Tq Mr.H sayang! **i love beng capture but not capturing LOL**


Nice!



Hish kalau bawak baju spare... mau aku yang masuk main sekali with the girls


Love this!

Comelkan? Macam larian  slow motion for uncle shoot her...



Gosh... boleh tengok je la.
 Hey before korang salah anggap... the water park not that big. Kecik jek. Just good enough for the children to play around.  Kang takut jugak, ada orang assume the waterpark is big kan... Lagipun it was Zoo... maybe just a small token for the guest yang dah panas  dan penat berjalan mengelilingi zoo. One more thing, bawak sun block ya... While I'm writting, kulit saya tengah mengelupas dek kerana sunburn.
Aresha and auntie wth Mr.Tapir. Muka dah start nak sunburn tu.

Had Ben & Jerry Ice-Cream...  tapi tak best sebab cepat sangat cair. Tak tahu la sebab cuaca panas sangat ke, the store terbukak sangat ke or the ice-cream itself cepat cair.
 So before our flight back home, Zach and hubby bawak kami jalan-jalan area Orchard. Nak cerita banyak pun no point sebab sekejap sangat jalan-jalannya. Takut terlepas flight kan. Tapi dapat jugala saya sepasang kasut. I like!

Oh ya... parfum kat sana quite cheap, tapi boleh caya ke? Bukan kat mall besar-besar tau, mall yang macam kat Sungei Wang, kedai-kedai biasa tu je... I jumpa satu kedai kat Far East Mall... memang murah gila after convert... macam leh jimat RM100 la... tapi cuak . Takut parfum ciplak. Any idea anyone?

After all it was tiring but fun. Mr.H kata nanti repeat lagi sebab tak puas, dia nak capture Merlion, Marina Tower, the Helix, Fountain of Wealth and may more I guess....   Me plak nak tengok Bugis street, Arab Street, the famous Orchard Road belum habis jalan lagi... Murtabak Singapore belum rasa di Singapore lagi... selalu makan kat KL je. Macam banyak je bunyinya.

To Mr.H  "Insya-Allah nanti kita repeat plus this time with Universal Studio sekali!" Haih bilala next time tu kan...  Zach maybe we can mark our calendar for next year? During their big sale May - July? LOL
Mati laki mak camni!

To my dear fren Zach and family, thanks you so much sebab temankan and tunjukkan kita orang jalan-jalan di Singapore. Though it was a really short trip for me , but I'm so enjoy! xoxo love you dear!

Our last picture kat Orchard Road area. Love you babe!

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe