Busy Busy Busy

11:09 PM

Nampak tak topik.. memang pun super duper busy this week. Kerja sengsorang, badan penat gila, cepat mengantuk... aduh aku makin membesar ke? My Face dah  jadi bertambah bulat. **dush dush dush ko baru sedar ke ha?!!** Macam mana nak buat ni? Asyik lapor je ni...

Esok amik leave nak babysit 4mnths , 4 yrs and 12 yrs. Ayoyoyoyo boleh ke ni? Isk boleh tak boleh kena bolehkan jugak ni! Dah ngantuk la! Nanti cerita lagi.. cerita next week pun belum habis cerita ni... ish ish ish

Oh ya before saya tidor, berangan esok nak buat roasted chicken with mashed potato and grilled vege. Jadi ke or hanya angan-angan .... LOL



Ni budak 2 orang tu.. yang paling kecik tu xdala plak pix dia.

You Might Also Like

3 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe