Last 2 weeks

1:22 AM

Rindunya....
Rindu nak baca blog orang lain..
Rindu nak update my own blog ni...

What happen?!!
Tenet rosak... busy entah apa-apatah.

Rasanya baru je nak cerita pasal my last 2 weeks experience.
Tetiba dah sampai this week... Cepat betul masa berlalu
Just make it short...

Last 2 weeks...
Erm... Kan I ada cerita my new spec. Mr.H pun sibuk jugak. Nak jugak!
So pergila collect spec dia kat Malaya Optical Uptown Damansara.
Ni la bahana baca blog other people, and keep wondering about this optical shop.
What to say more?  Mr.H love it! So we got his spec there.
Mine one je yang tak jumpa yang sesuai. So kenala cari kat other optical shops..
I make a surprise for him.
Change the lense to Transision Lense (ala yang bila panas lense jadi gelap tu)
Alhamdulillah he love it.

Tengah hari sibuk plak nak cari my baju for Mr.H uncle reunion dinner.
He invite me sebab they hired Mr.H untuk jadi  photographer rasmi diorang.
(reunion orang lain , ko yang sibuk carik baju kan!)
Of course DP jadi kedai pilihan (itu je yang sesuai dengan size mek haru betul...)
Memula tu carik kat KLCC, tapi asyik tak ada size jek. Bosan betul
Last-last gi Bangsar Village. Love it! Banyak choices.
FYI new stock selalu datang hari Rabu (budak sales tu habaq)

What next?!
Empire pulak. Goin to Stellar Vintage Bazaar.
Grab 1 top. Suka! ( Mr.H siap warning, no more baju for next 2 months erks...)

Nak gi dinner kena wat rambut la... Rambut saya teruk.
Kalau tak di buat proper alamat nanti nampak macam "ayam bulu balik la" rambut depan saya
(where do i got the "ayam bulu balik?" ; from my beloved pet brother masa belajar dulu. Tq Jim!)

Went to Miko Saloon (located same floor dgn Toy'sRus.
Terkuzat... while waiting dapat Ipad. Not only me tapi Mr.H jugak!
Jakun teramat sangat, tapi bagus untuk sang suami yang menunggu bukan?!

Ehem-ehem. My look for the night. Love the hair, love the dress.
Tak suka kasut!!!! Buruks for the dinner. Tapi itu je yang ada dalam bonet keta!

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe