Hari Wanita

12:54 AM

Happy belated Womens Day korang! My office celebrate jugak! All pompuan dalam office dapat bunga and cokelat! I snap a pix of the flower and chocolate and MMS to Mr.H

MMS berbunyi : I dapat bunga and cekelat! yeay!
Tak sampai 5 minit SMS bunyi plak from Mr.H : Sapa bagi?
Saya reply : Tak tau (niat menyakat)

Lepas tu the whole day phone saya tak bunyi, no call asking what I had for lunch? no sms " busy ke dear?" or " tengah jalan ke keta ek?" Ok... this weird. Masa panaskan enjin kereta untuk drive pulang  I call him ,lagipun masa tu belting aircond bunyi lain macam.

Me : Bie, keta ni ada bunyila, mcm belting aircond
Mr.H  : OK
Me : Normal ek?
Mr.H : tak tahu
Me : Napa ni? I'm worried la, selalu tak ada bunyi
Mr.H : Go and asked somebody else. Orang yang bagi awak bunga tu.
Me : **tersengih-sengih mcm kerang busuk** ok! will do!

Rupanya ada orang marah + cemburu = sayang kan?!! Tak berniat pun nak uji Mr.H . Semua hanya gurauan. Dengan sapa lagi kita nak joke kan. Malam tu jenuh gak nak pujuk, lepas tunjuk card kat bunga barula dia percaya. Fuh!!!  Jenuh jugak nak memujuk si lelaki kan.
Tapi sekurang-kurangnya saya tau, diri ini masih ada yang sayang!


Note to Mr.H : No worries dear... I'm always yours! Amin...

You Might Also Like

3 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe