ADAM + Mandi!

2:15 PM

Well today morning lepas breakfast aku cadangkan kat Bie bawa Adam gi mandi. Selalu hubby yang mandikan dia . Aku ? Isk tolong la, tapi sikit-sikit je. (masa ni kalau Bie baca I know what his thinking.. bawa Adam jalan pandai, kalau dah kotor dia gak yang kena hehehehe!)

So kita orang bawa Adam gi saloon untuk mandi. Kenapa tak mandikan sendiri? Erm... dah lama tak vacuum la... So kita orang ke Esso simpang nak masuk Jalan Kolam Air Ampang tu..


Bie with Adam!

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe