Kesian la Plak!

10:55 PM

Isk Aku ni semalam hangin hari ni kesian.Memang jiwa aku ni tak reti nak naik angin lelama... Today I feel pity for her.Ni yang susah jadi aku ni, cepat kesiankan orang!!!

Semalam sebab aku naik angin terus cari kerja, update resume sebab sakit hati punya pasal, but today when I meet her , entahlah susah nak cakap.

Why? Mungkin dia ni cara cakap dia lembut walaupun pedas but the way she act she do love her friends. Pagi2 lagi aku tengah drive dah tepon aku cakap tunggu kat cafe untuk breakfast walaupun dia sampai 15 minit awal dari aku.

Tadi dia kena tengkin dengan kawan aku nak bergenang air mata dia. Mana le aku tak kesian.

Alhamdulillah la aku nih cepat lembut, tapi itula kelemahan aku! (isk dah semua orang tau kelemahan aku plak kan?!!)

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe