Alarm Clock

11:28 PM

Sampai umah today lepas mandi, tengah tengok TV suddenly...

Bie : B you tak menulis today?
Me : Menulis?
Bie : Ha blog you la... tak nak create any new entry?

Ok... statment comel (pada aku) dari Bie... Seminggu dua ni everytime kalau dia tengok aku tengah free & blog aku tak berupdate rajin betul mengingatkan aku. Ada satu hari tu siap bagi aku topik!!! Awesome la you dear...

Me : Oh... at least I tahu la ada gak peminat setia blog I ni kan...
Bie : Erm... sebenarnya kalau takda gambo I tak baca pun!


Hampeh!!! Kalau nak tengok gambor Google je le next time sayang tak pun dalam folder pictures kita banyak pix, just view jek.... LOL. Anyway thanks for being my blog alarm 'clock. Love ya !
p/s : Bie I draft this semalam, lepas baca comment Zach (my previous entry) you jatuh jadi peminat I no 2 la... ahaks!! Love you babe!

You Might Also Like

6 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe