Hair...

9:53 PM

Well,well dah lama aku fikir pasal new hair. Same goes with hubby.
I'm with my long hair since school. Selalu adore with all my friend yang dare to cut their hair or boy cut.Zach I always adore you hair! Kenapa aku tak berani potong pendek? Herm.. dulu masa sekolah rendah ada sekali aku potong rambut pendek. Masya Allah I look exactly like a boy! SO from that moment no longer short hair for me.

And as for hubby dulu masa dia kerja hotel dah puas rambut pendek, then tukar kerja dia bela rambut panjang lepas bahu & I just fall in love with his long hair. (gue memang tangkap cintan sama lelaki rambut panjang).So from that moment rambut hubby paling pendek pun parat bahu jek. Teringat kes nak kawin, Tok Kadi minta IC hubby with his long hair, Tok Kadi leh tanya dua kali, this is boy or girl. ahaks!

So we google for our new hair...



I like Katie Holmes bob style.
Cantik & cute.


This short mohawk style! I love it & hubby gaks!So both of us request this hair style with the stylist. The outcome?
TADAAAAA!!!!!!!



Tak jadi sangat kat? Sebab aku tak bagi dia potong pendek sangat, because my curly hair. But thinkin of something end of this month. Kak zimah.. macam rambut akak tak? LOL Katie Holmes tiru rambut akak la kan? LOL (bulatnya muka aku, kena fikir something ni!)
Ala Beckam ke? Kita orang tak puas hati sangat sebab stylist tu tak bagi pendek lagi sebab dia kata tak sesuai dengan hubby. But hubby pun will do something back to his hair ! Apa ek... herm.. kena tunggu je la raya nanti ..

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe