Lunch with Hubby...

10:33 AM

1)It's 1.51am...

2)Kena bangun awal for my dearest cousin wedding

3)Still not prepare anything & dearie hubby sleeping right now

4)Thinking what the h**l I'm doing with blogging while I should packing right now?!!

5)Appeared in my mind " Aku dah jadi hantu blogging ke?"

6) Let these picture do the talking, celebrate hubby birthday at Delicious One Utama!

If korang perasan aku asik pakai baju bunga itam ni, Suka sangat, Liz Caliborne but only RM25 at FOS - hubby present gak!
Hubby dah muak makan pasta , so he ordered nasi dengan sambal udang . He said sedap! Yang aku dok order nasi pun aku tak tahu napa... Tengok org sebelah makan pasta marinara macam nak minta tukar. Then we had our favourite dessert banana pudding. Pic? Camera besar, tempat penuh , malu aku asyik nak snap! Ahaks.
1st time try self timer kat SLR bapak aku ni.(sebab tengok Neena tangkap pic tak yah suruh 3rd party pun!) Jakun le ni gamaknya

Aksi yang tak berapa nak XXX. He's driving masa ni... (hek eleh tak kena pun sebenarnya muncung aku je panjang!)
7) I better off now back to what need to be done. Adios
8)Log out at 2.05am (pergh..15 minit jek aku karang, terror gak kan! hehehe)

You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe