Sayu

8:42 AM


Tadi kul 5 am dah bangun nak hantar Mr.Hubby ke airport. Dia nak gi mana? Balik kampung la... Kenapa aku tak ikut? Aku kan baru start kerja, jadi tak elok rasanya nak amik leave lama-lama. Lagipun hubby ada banyak cuti...

Aku ingat macam tak kesah sangat dia balik kampung tu... Dalam hati "Alah... 5 hari jek..." Tapi tadi lain macam la plak kan... Masa breakfast kat McD leh bertekak lagi.... Tapi bila dia nak berlepas tu,masa hugging dah rasa sebak. Lepas tengok dia lalu immigresen & lambai bye-bye kat aku dah nak keluar air mata. Masa bayar parking terus meleleh tak tahan. Jasi sedih + sayu gila babas. Masuk keta terus ribut.

Nasib baik aku tak terus drive, let my self calm 1st ... Right now 8.46am & I already miss him! Damn... 5 days without him...

You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe